ajaxLoader

Tilbehør, Dame Accessories, Tørklæde & Sjal & Halstørklæde

Sjaler, wraps og mere for at fuldende dit look

BedsteFarve har et stilfuldt udvalg af wraps og sjaler til at løfte dit outfits og formelle påklædning! Læg et lag på nye styles til sæsonen fra saronger, faux fur wraps, frynser tørklæder og mere opdateret regelmæssigt. Oplev de sødeste satin-tørklæder med print til at style med dine flotte pasforme eller til at skabe smukke frisurer. Når bryllupper, banketter og flere specielle lejligheder nærmer sig, kan du style dine smukke formelle kjoler med elegante omslag. Udforsk faux fur wraps i sort, elfenben, lilla eller bordeaux nuancer med skjulte kroge- og øjenlukninger. Gå ikke glip af dette klassiske hjemkomstkjoletilbehør til det skiftende nattevejr for at forblive trendy og glamourøs! Fuldend dine formelle outfits med et luksuriøst sjalomslag med en glitrende rhinstensbroche. Trendy modetilbehør fra BedsteFarve skuffer aldrig, når du skaber dine nye og klassiske yndlingslooks. Find tørklæder til kvinder, der er perfekte til kølige nætter. Style oversize til uendeligt tørklæder med trenchcoats eller motojakker for ekstra stil! Indpak dig selv med stil med det bedste udvalg af wraps, tørklæder og sjaler til sæsonen.

Hvad er de forskellige måder at style et tørklæde på?

Du kan style et tørklæde på mange forskellige måder alt efter hvilket outfit du går efter! For at style et langt tørklæde med dit outfit, skal du matche farven til en lignende farve hat. Dette kan tilføje et puds af farve til et neutralt outfit. Du kan også matche tørklædet til farven på dine sko for et trendy look. Du skal dog ikke matche farverne på dit tørklæde til hele dit outfit, for du vil have det til at komplimentere dit look i stedet for at overvælde stemningen. Hvis du styler et printet tørklæde, som et trendy plaidmønster, så hold resten af ​​dit outfit enkelt og neutralt tonet, som med en sort strikkjole, en beige-nuanceret sweater eller en hvid bluse. Hav det sjovt med at lege med at binde og knytte dit tørklæde på kreative måder for at tilføje noget særligt til dit look. Oversized tørklæder ser bedst ud med mere figursyede outfits, som med langline trenchcoats, bodycon-kjoler eller tætsiddende striktoppe. Hvis du vil have mere af en afslappet stemning, så læg et tæppetørklæde på med en beskåret striktrøje, høje mom-jeans og tykke sneakers. For at løfte looket til en date night, skift denim ud med en plaid mini-nederdel eller wrap-nederdel i imiteret læder for at komplimentere den bløde tekstur af tørklædet. For et smart look til middag med familien, style en strikket minikjole med et plaid tørklæde, imiteret læderjakke og lårhøje støvler. Hvis dit tørklæde har frynser, så lad frynserne hænge under kraver på jakker og bluser for et smart look.

Er sjaler og vikler kun egnede til særlige lejligheder?

Mens sjaler og wraps typisk bruges til særlige lejligheder, kan de også styles til et mere afslappet-chic look. Faux fur wraps kan øjeblikkeligt løfte dit look og gøre dig til en stilfuld fashionista. Du kan lægge en imiteret pels-omslag over en udsmykket bustier og højtaljede kjolebukser og udstyre outfittet med hæle til en date night out. Wraps med hæklede frynser, draperede designs og gennemsigtige stoffer er gode at lægge i lag som sjaler. Hvis du vil pynte dit arbejdstøj, skal du lægge et letvægts sjal over en off-the-shoulder bluse og en buet snærende pencil nederdel.