ajaxLoader

Herretøj, Overtøj, Frakker

Køb moderigtige jakker og frakker til mænd

Når du leder efter en herrejakke, er snit og stof nøglen. På vores alsidige sortiment af jakker møder sporty detaljer strømlinede silhuetter for et look, der er tilbagelænet og alligevel poleret. I weekender og afslappede dage kan du få fat i en enkel træningsjakke med lynlås eller fremvis din dristige personlighed med en bomberjakke til mænd med tryk. Hvis du kan lide mere klassisk-afslappede former, såsom en trucker- eller utility-jakke, så overvej en i læder eller ruskind. Luksus fabrikationer får en afslappet silhuet til at føles mere raffineret, så du nemt kan bære den på eller uden for tjeneste. Leder du efter en herrefrakke til at komplementere din professionelle garderobe? Vores blazere og trenchcoats til mænd har tidløs appel. I dårligt vejr er præstationsfokuserede parkas og puffer en praktisk løsning.

Jakker til mænd, uanset årstiden

Hver sæson kræver en anden herrejakke, og vores utallige muligheder vil holde dig stilfuld i al slags vejr. De kolde, våde dage om vinteren kræver maksimal ydeevne fra din herre vinterfrakke. Vores udvalg af quiltede puffer og parkaer med kunstpels vil holde dig varm og tør, uanset om du er på din morgenpendling eller nyder en weekend på pisterne. Gennem overgangssæsonerne efterår og forår vil lette lag være din stil nordstjerne. En herrelæderjakke er definitionen på downtown-cool, mens en herrejeanjakke fanger klassisk amerikansk stil. Begge alsidige garderobehæfteklammer, de supplerer hyggeligt strik på kølige dage og bomuldst-shirts på kølige sommernætter. Overgangssæsoner bringer også uforudsigeligt vejr. I en trenchcoat til mænd vil du være forberedt på det vejr, der måtte komme.

Fuldend din On-The-Go jakkestil

Den perfekte jakke vil samle dit look, men du kan ikke glemme prikken over i'et. Tilsyneladende små tilbehør kan tilføje dybde og personlighed til ethvert outfit. I køligere klimaer vil vores herrehuer og -tørklæder tilføje lidt hygge og en masse stil. Deres teksturstrikkede mønstre og utallige farver får vores herrefrakker til at skille sig endnu mere ud. Fyre på farten ved, at vejret ikke er alt, du skal overveje. Med travle tidsplaner er det bydende nødvendigt at holde dig selv organiseret uden at ofre stil. Vores rejsetasker til mænd holder din teknologi – og alt andet – på ét bekvemt sted. Uanset om du går grafisk eller holder dig til slankt læder, vil vores smartphonetasker, bærbare etuier og sporty slyngepakker holde trit med din hurtige livsstil. Hvis du er på vej ud på mere end en dagstur, så tjek vores duffeltasker til mænd. Hver taske er designet med gennemtænkte detaljer, herunder tilgængelige indvendige lommer og aftagelige skulderstropper for at gøre enhver rejse til en leg. Vil du gøre det til dit eget? Mange stilarter kan være monogram for et personligt præg.