ajaxLoader

Dametøj, Bottoms, Leggings

Leggings til kvinder

Leggings er en fast bestanddel i mange kvinders garderobe. De kan fungere som en accent til et outfit eller en væsentlig del af ensemblet. Det kan dog være en frustrerende opgave at prøve at finde det rigtige par til dig blandt alle de leggings, der er på markedet. At kende de forskellige typer af leggings til kvinder, og hvad de bruges til, kan hjælpe med at lette den frustration.

Hvordan skal leggings sidde?

Kvinders leggings formodes generelt at sidde stramt. Men du vil måske ikke have dem til at være så stramme, at de skaber et uønsket eller lidet flatterende udseende eller begynder at afskære cirkulationen. Leggings bør heller ikke være for posede. De skal dække dine ben uden at efterlade rynker i kluden. Da hvert mærke har sin specifikke størrelse, skal du sørge for at henvise til mærkets størrelsesskema for at bestemme det snit, du ønsker, baseret på din talje og hofter.

Findes der forskellige slags leggings?

Leggings kommer i en række forskellige stilarter og materialer. Nogle er beregnet til at give et statement på egen hånd, og nogle er beregnet til at tilføje varme til et outfit. Når du overvejer, hvilken type leggings til kvinder du skal have, skal du overveje, hvad deres brug vil være. Også, når du vælger noget at bære under en kjole i de koldere måneder, skal du overveje et tykt par, såsom dem lavet af uld. Til træningstøj skal du vælge et par strømpebukser, der er åndbare og designet til træning, såsom dem, der er lavet af mesh.

Hvilket materiale er leggings lavet af?

Bomuld, nylon, lycra og spandex er fire af de materialer, der bruges i leggings. De kan også være lavet af uld, silke, blonder eller andet stof, der er figursyet og elastisk. Du finder også strømpebukser lavet med en kombination af materialer, såsom en blanding af bomuld og spandex.

Mens sorte leggings er almindelige, er de ikke den eneste mulighed derude. Faktisk er leggings tilgængelige i et tilsyneladende uendeligt udvalg af farver og prints, inklusive kombinationer.

Hvilke størrelser kommer leggings til kvinder i?

Tights til kvinder kommer i en bred vifte af størrelser. Afhængigt af mærket kan de dimensioneres efter tal, såsom 4 eller 10, eller efter ord, såsom lille eller stor. Du vil også finde de fleste mærker, der tilbyder plus størrelser.

Leggings fås også i forskellige længder ud over den traditionelle ankellængde. Knælange, for eksempel, er tights, der kommer til knæet, mens Capri-længde falder et sted mellem knæet og anklen.