ajaxLoader

Tilbehør, Dame Accessories, Solbriller

Damesolbriller passer og fladere

At vælge det rigtige par solbriller er ikke en super simpel opgave. Ja, du kan stå og prøve solbriller i et stykke tid og stikke dit ansigt foran et spejl for at se, hvordan de ser ud på dig. Eller du kan bevæbne dig med viden om, hvilke solbriller der vil smigre din ansigtstype, så du kan være bedre rustet til at købe et par, der bliver siddende på dit ansigt og også fladere.

Først skal du bestemme din ansigtsform. De mest almindelige er hjerte, runde, firkantede og ovale. Hjerteformede ansigter (smal hage og brede bryn) vil se godt ud i rammer, der hjælper med at forlænge dit ansigt. Prøv aviator, cat-eye og runde rammer. Runde ansigter kan drage fordel af solbrillestel, der indsnævrer dit ansigt og giver balance. Valgene for disse er firkantede, retro rektangulære eller rektangulære solbriller. Firkantede ansigter er perfekte til mere kurvede nuancer, såsom aviator, cat-eye og runde rammer. Ovale ansigter kan bære praktisk talt enhver stil, så vælg væk! Og det er selvfølgelig kun retningslinjer. Vælg det, der får dig til at føle dig bedst, og du vil se bedst ud.

Beskyt dine øjne med stil

Et af de nemmeste tilbehør at tilføje til dit stilfulde ensemble er et par solbriller. Det er vigtigt at have et par eller to solbriller: de beskytter ikke kun dine øjne mod solen, de giver også en vis mystik. Valg af polariserede linser kan hjælpe med at filtrere lys og tillade det billede, du ser, at blive skarpere og klarere. Beskyt dine øjne mod solens skadelige stråler med UV-beskyttende solbriller.