ajaxLoader

Smykker, Øreringe

Vores stableringe, ringsæt og cocktailringe lader dig mikse og matche for at skabe den perfekte ringstabel. Par en tynd guldring med en sød cocktailring for at skabe et look, der er helt dit eget. Eller køb vores ringsæt, så du kan pynte fingrene i boheme-flair.

DAME ØRERINGE: NÆRKERE, KROPPE OG MERE

Øreringe er nogle af de ældste smykker i menneskehedens historie. Mange gange går de ubemærket hen, men det er de subtile ting, der ofte virker til din fordel. Hvis du ønsker at tilføje lidt mere glamour til din smykkesamling, er øreringe til kvinder det perfekte valg. Hos BedsteFarve finder du et bredt udvalg af guldøreringe, perleøreringe, diamantøreringe og forskellige andre smykkestile for at sikre, at du finder lige det, du ønsker.

Hvad er forskellen mellem mode og fine smykker?

Generelt kan det være ret simpelt at forstå forskellen mellem modesmykker og fine smykker. Det hele kommer ned til de materialer, som smykket er lavet med. Kvinders fine smykker er lavet af ædle metaller som guld, platin og sølv. Fine smykker betragtes som en god investering med en lang levetid. Desuden vil du opdage, at det er det perfekte valg til at gøre enhver speciel lejlighed endnu mere mindeværdig.

Kvinders modesmykker er på den anden side lavet med ikke-ædelsten og metaller som messing, kobber, bronze. Da det ikke er lavet af dyre metaller eller naturlige ædelsten, koster modesmykker betydeligt mindre end fine smykker. I nogle tilfælde kan modesmykker også omfatte nogle guldbelagte smykker, men grundmetallet er typisk messing eller bronze.

Hoop øreringe er et godt valg, hvis du har brug for lidt ekstra til dit elegante ensemble. Bøjlernes formfasthed hjælper med at trække øjnene til kæbelinjen, og de er et godt valg til fed ansigtsformer. Formfriheden, der følger med bøjler, fører til nogle vidunderligt legende designs, der helt sikkert vil vinde dig. Hvis du håber at øge dit øreringespil et par hak, så bør du kraftigt overveje bøjlestilen.

Øreringe

Nitteret er den mest reserverede stil i øreringefamilien. De er strålende enkle, men det mest fascinerende ved dem er, hvor meget af et statement de kan give på trods af deres størrelse. Små knopper kan stadig gøre præcis, hvad knopper skal: trække blikket til øjenlinjen. Men større nitter kan skinne helt af sig selv og blive samtalepunkter. Langt den bedste grund til at gå efter knopper er, at de er lav vedligeholdelse. Der er ingen dikkedarer eller dinglende, så der er intet, der kan blive fanget i dit hår. De er elegante og enkle, de passer meget godt til de fleste outfits, og de er designet til at få dine øjne til at springe.

Clip-on øreringe til kvinder

Ønsker du at rocke stilfulde øreringe uden at skulle gennembore dine ører? Clip-on øreringe er det perfekte alternativ til traditionelle øreringe. Selv folk, der har deres ører, kan bære denne stil. Som med alle ting inden for mode, har visse stilarter og design deres plads til mange forskellige lejligheder. At vælge det rigtige par kan være svært, men det er vigtigt at huske, at det aldrig er en "one size fits all" situation med øreringe. Nogle gange får du brug for noget andet end en traditionel nitter eller bøjle. En begivenhed kan kræve noget langt mere subtilt end en simpel dangler. Fra magnetisk bling til nye stilarter, vi har de clip-on øreringe til dig.

Drop øreringe

Hvis du ønsker at tilføje lidt mere glamour til din smykkesamling, så prøv drop-øreringe. Dråbeøreringe, også kendt som dangle-øreringe, er den mest frie form af øreringe. Det rigtige par kan tage din kjole eller dit yndlings afslappede outfit til næste niveau. Disse øreringe er typisk langt mere dekorative end de andre, hvilket gør dem mere udtryksfulde. Den måde, disse hænger delikat fra dine ører, vil tilføje et strejf af sofistikering, der øjeblikkeligt vil booste din selvtillid. Denne stil er også fantastisk til forretningsbegivenheder, i betragtning af at mange designs bruger ædelsten og accentdiamanter.