ajaxLoader

Herretøj, Toppe

Skjorter og toppe til mænd

BedsteFarve handler om pålidelige basics – uden at gå på kompromis med raffinement. Vi synes, at du ser godt ud i fritidstøj, men når du gerne vil op, skal du ikke lede længere end poloshirts til mænd eller vores kollektion af skjorter til mænd. Vores button up-skjorter er opdateret i en mere moderne, slank silhuet for et-trins-stil, der altid leverer. Disse hæfteklammer i skjortestil til mænd er sjældne, fordi de passer ind i stort set alle aspekter af dit liv. Derfor er vi forpligtet til at lave herreskjorter, poloer og afslappede t-shirts med masser af stylingmuligheder.

Sæt dem sammen med slanke bukser på kontoret, klassiske kakibukser på golfbanen, shorts til sommerfester og alt derimellem. Vores udvalg byder på masser af muligheder, men omfatter også casual skjorter til mænd, skåret i en mere præcis slim pasform og bevarer de definitive detaljer. Vi stopper ikke der - nu kan du komplementere ethvert par bukser, opgradere din kollektion eller prøve nye styles ved at shoppe i vores udvalg af herreskjorter. Vi foreslår vores Henley-skjorter, som i det væsentlige er langærmede poloer, der er gode til lagdeling. Til afslappede herre-t-shirts uden krave, er en enkel rundhals-t-shirt et godt alternativ. T-shirts med rund hals kan fås i ensfarvede farver, brystlommer og grafiske print.

Hvis du vil have et look mere raffineret og ikke for afslappet, så tænk på at få nogle langærmede skjorter med knapper til mænd. For dress-skjorter, prøv en klassisk oxford button-up. De spænder i forskellige farver og stoffer og kommer ofte i solide farver for nem bæreevne. Med tilføjelsen af ​​en krave kan du løfte dit look med et tyndt slips i en 4-i-hånd knude, der er nem at lave og ser bedst ud. De fleste af vores skjorter har en varierende grad af stretch og teknologi for ultimativ komfort. Gemte skjorter vil aldrig igen begrænse din rækkevidde i bevægelse, gå videre og nå den øverste hylde. Du kan også droppe det jern, fordi flere af BedsteFarve-skjorter til mænd er rynkefri. Når den er ude af tørretumbleren, hæng den op, og du er klar til at gå, når du har brug for den.