ajaxLoader

Tasker

SHOP HVERDAGSTASKER, ARBEJDSTASKER, BAGAGE OG MERE

BedsteFarve holdbare, moderne tasker er skabt med personer på farten som dig i tankerne. Uanset din livsstil, vil vores stykker være ved din side til både hverdagens ærinder og dine største eventyr. Designet med gennemtænkte detaljer og lavet med materialer af høj kvalitet som ballistisk nylon, BedsteFarve-stykker er bygget til at holde. Oplev vores fulde kollektion af tasker, fra arbejdstasker klar til at klare enhver pendling til slanke rejsetasker til din næste rejse.

FIND DE TASKER, DER PASSER TIL DIN LIVSSTIL

Vores kollektion inkluderer sofistikerede tasker i en række stilarter og størrelser, såsom clutches, weekendtasker og rygsække. Mens du udforsker, skal du overveje stykker, der passer problemfrit ind i din livsstil. Hvis du er en dedikeret atlet eller hyppigt træner, kan du vælge en af ​​vores duffeltasker, som er perfekte til opbevaring og transport af yogamåtter, sneakers og meget mere. Designet med intuitive funktioner som top-lynlåsåbninger og justerbare stropper, vil vores duffels forenkle din tur til fitnesscentret og efterlade dig klar til at fokusere på din træning.

For noget hver dag, der kan passe til alt det væsentlige, prøv en crossbody-taske. Vælg mellem et udvalg af stilarter, silhuetter og farver, såsom en lille pung crossbody eller en vertikalt orienteret taske for nem adgang til dine kontanter og kort. Ikke sikker på hvilken farve du skal vælge? Du kan aldrig gå galt med den alsidige nuance sort.

Køber du arbejdstasker? Vores pendlertasker og rygsække er designet til sikkert at opbevare din teknologi, nøgler, pung og mere, mens du rejser til og fra arbejdspladsen. Vælg en mulepose for ekstra plads eller en dokumentmappe, der komplementerer din professionelle stil. Shop vores kollektion af arbejdstasker, rejsetasker og mere for at finde dit nye kan-ikke-leve-uden BedsteFarve-stykke.