ajaxLoader

Dametøj, Bottoms, Shorts

Shorts til kvinder

Når foråret flyder ind og erstatter vinterens kulde, er det tid til at pakke sweaterne væk og få sommertøjet frem. Lav en lille garderobeopdatering med dameshorts hos BedsteFarve. Stræk dine ben og lad dem nyde solen i nogle shorts fra vores brede udvalg af styles og mærker. Uanset om du leder efter korte shorts, klassiske jeanshorts, der vil blive en fast garderobe eller Bermuda-twill til at forlænge dine ben, så har vi dig dækket (sorta)!

Klassiske korte sommerstile til at vise nogle ben

Denne sommer, bliv lidt vovet. Korte denimshorts fra BedsteFarve hjælper dig med at håndtere de varme, fugtige dage ved at give din hud plads til at ånde. Du behøver heller ikke have lange ben for at nyde et par korte shorts. Detaljer som mørk denim og manchetter giver korte shorts et ekstra moderigtigt løft, der vil se flot ud på mange forskellige kropstyper.

Rejs dig op og gå i aktive dameshorts

Det er tid til at forlade gymnastiksalen og træne udendørs! Skub ind i et par behagelige aktive shorts, og lad løbebåndet stå til gadeløb og vandrestier. Find et par med en gåshorts til kvinder med snøre, så du kan justere pasformen perfekt. Andre detaljer som en løs pasform og hurtigtørrende stofteknologi er must-haves for aktive kvinder.

Dressy shorts til sommeraftener

Bermudashorts i khaki, marineblå eller twill forlænger dine lår og dækker noget hud, mens du stadig viser dine smukke lægge og ankler frem. Du kan bære et par af disse længere shorts med en smart top og dine yndlingssandaler til en afslappet aften i byen med dine venner. Bermuda-shorts kan næsten se semi-formelle ud, alt efter hvilket mærke du har på, og hvordan du klæder dem på.

Vis så meget eller så lidt ben, som du vil, med dameshorts fra BedsteFarve. Med længdevarianter fra korte denim-muligheder til lange Bermuda-snit, kan du finde de shorts, der vil få dig til at føle dig godt tilpas og kølig dette forår, sommer og efterår. Kig gennem vores online shopping muligheder for at finde en række forskellige shorts stilarter fra komforten af ​​din sofa. BedsteFarve er din ressource i år for alle kvinders shorts, skjorter, nederdele og meget mere.