ajaxLoader

Smykker, Ankelkæde

Ankelarmbånd tilføjer et stykke uventet flair til ethvert outfit. Et stykke rustfrit stål med charms kan tilføje et strejf af det boheme, mens et delikat guld- eller sølvankelarmbånd ubesværet vil løfte dit look.

I forårsvejr er et ankelarmbånd et perfekt supplement til en feminin boho-nederdel eller en flirtende hi-lo-kjole, der tilføjer et ubesværet, men alligevel smart touch til dit outfit. Vælg et ankelarmbånd af ædelsten for et ubekymret look.

Ankelarmbånd er det perfekte tilbehør til resort-brug. Match med dem med det nyeste inden for badetøjsstil eller med din yndlingsstrand- eller sommerkjole for at tilføje en ekstra pop til dit outfit.

Selv i køligere vejr kan ankelarmbånd tilføje en iøjnefaldende flair til dit look. Match dem med et par jeans med manchetter eller cropped bukser for at give et afslappet look et ekstra stykke sjov. Par to eller tre på samme ankel for en ekstra smule lysstyrke til din dag.

Ankelarmbånd er et helt unikt smykke, så de er en fantastisk gave til den specielle kvinde eller pige i dit liv. Hvis du gerne vil give smykker i gave, men synes en ring eller halskæde er for personlig, er et ankelarmbånd et perfekt valg.