ajaxLoader

Herretøj, Bottoms, Jeans

Jeans

Falder din denim ud af stil? Score de seneste jeans til mænd, tilgængelige på BedsteFarve. Fra skinny til en afslappet pasform og alt derimellem, vi har de perfekte herrejeans til dig.

Find din perfekte pasform af jeans til mænd:

Slim Fit jeans til mænd. Vil du have udseendet af skinny jeans og komforten af ​​jeans med lige pasform? Få det bedste fra begge verdener med en Slim Fit. Med en mere rummelig pasform end skinny jeans, tilbyder slim jeans stadig et slankt design. Hvordan styler du slim fit jeans? Fra business casual til date-aftener anbefaler vi at bære en mørkere vask med minimalt knurhår og falmning. Forbind dine jeans med slim fit til mænd med en bomberjakke, sprød skjorte og Chelsea Boots for et moderne look.

Straight Fit jeans til mænd. Vil du have jeans, der holder testen af ​​trends? Mænds lige pasform ser ud i en række forskellige vaske - en klassiker, der altid er i stil. Hvad slår du dem sammen med? For en kausal stemning, sæt dine jeans med lige pasform sammen med dine foretrukne T-shirts, flannelskjorter og sneakers.

Skinny jeans til mænd. Træt af baggy jeans? Skarp dit look op med skinny jeans til mænd. Hvordan rocker du dem? Forbind dine skinny jeans til mænd med en grafisk T-shirt, læderjakke og friske kicks for et cool outfit.

Jeans med afslappet pasform til mænd. Hvilke jeans har du på i weekenden? Vær komfortabel i mænds jeans med afslappet pasform. Da disse er mere afslappede, udforsk lettere vaske. Fuldend dette look med dine foretrukne T-shirts, hættetrøjer og sneakers.

Bootcut jeans til mænd. Vil du have jeans til mænd med 90'er-appel? Tag dit kig tilbage i tiden med Bootcut-jeans til mænd. De er perfekte til at kombinere med dine yndlingsstøvler.

Stretch jeans til mænd. Vil du have jeans til mænd med lidt mere give? For en mere behagelig pasform, tjek Stretch Jeans til mænd i en række snit fra tynde til lige.