ajaxLoader

Herretøj, Outdoor

HERRE UDENDØRS TØJ

Du er kommet til det rigtige sted for essentielle udendørstøj til mænd. Vi fik trods alt vores start med at lave jeans til mænd, der arbejdede og konkurrerede udendørs; det var bare et spørgsmål om tid, før vi perfektionerede en linje af tøj.

De bedste udendørsbukser til mænd er bygget til at modstå elementerne. I stedet for at bruge bomuld eller andre naturlige fibre, der opsuger fugt og holder det ved siden af ​​din hud, er vores udendørstøj designet med stoffer, der transporterer fugt væk og holder dig tør, og typisk let nok til nemt at skifte mellem køligt og varmt vejr.

For at finde den perfekte udendørsskjorte til dig skal du kigge efter funktioner som solbeskyttelse, oprulningsærmer og praktiske lynlåslommer. Nogle få af vores udendørsskjorter til mænd har endda en indbygget glasrens forneden. Golfspillere og andre udendørs sportsudøvere vil sætte pris på vores udendørs polo, med en sidelomme med lynlås, der virkelig er praktisk.

Selvfølgelig ville ingen udendørstøjskollektion til mænd være komplet uden cargo-shorts. Du kan vælge mellem en række forskellige cargo-shorts eller gå med et par performance-shorts i stedet for. Verden er din legeplads.