ajaxLoader

Sko, Herresko, Sandaler

HERRESANDALER

Sandaler blev lavet for at have det sjovt i solen, for at være en strandbum og slappe af med stil. Vores udvalg af sandaler omfatter flip flops, glidesandaler, fisker- og flodsandaler, sandaler til sportsfans og thongs. Bare rolig, skat: Vi er alle beach boys i disse evige sommerklassikere. Sørg for at tjekke vores valg af afslappet fodtøj og et væld af stilarter for at maks og slappe af.

Flip Flops til mænd

Stadig standarden for strandtøj, flip flops er også ideelle til varme sommerdage i parken, firmagrillen eller bare dase i huset. Find et perfekt par fede cargo-shorts, og du vil slå en vej til stranden, flip-flopping i høj stil. Vær klar til surf og pool i nogle af de bedste mærker til rådighed for badetøj. Vi har fantastiske grafiske t-shirts, der vil smigre din flip flop-tur langs stranden.

Slidesandaler til mænd

Glid sandaler glidende glidende på dine fødder for en afslappet følelse efter spillet. Sæt dig til rette for at se højdepunkterne, eller snup nogle popcorn og undslip med et afsnit af dit yndlingsprogram i disse tilbageslagsklassikere. Slidesandaler er perfekte til pool- eller bruseture efter træning. Glæd dig ind i komfort med nogle sporty shorts eller bukser for at fuldende din sidesandalepragt. Bind dit afslappede look sammen med nogle flotte grafiske t-shirts. Før du laver et plask med dine glidesandaler, skal du sørge for at tjekke det bedste indenfor pool og strand med noget førsteklasses badetøj. Hvis sandalerne glider tilbage til fortovet, skal du være forberedt med nogle cargo-shorts, der drømmer om Californien.

Fisherman & River Sandaler til mænd

Disse Fisherman-sandaler giver en robust, støttende tilgang til sandalstil. Spænd disse fast til dine fødder, og du er klar til vandsport, strandaction eller en gåtur på stien. Fisherman sandaler giver dig styrken som en sko, med sandalens åndbarhed. En favorit i varmt vejr, disse sandaler er virkelig fiskerens ven. Ring til nogle klassiske cargo-shorts for at fuldende dit look. Tilføj lidt flair og panache med en eller flere af vores flotte grafiske t-shirts. Hvis dine sandaler fører til søen, floden eller poolen, så vær forberedt med noget af det fineste badetøj, der findes. Hvis dine sandaler er mere tilbøjelige til at føre til restauranten eller country club, grav disse udgravninger: mænds afslappede bukser.