ajaxLoader

Dametøj, Bottoms

Dame Bottoms, bukser, shorts, chinos og mere

Uanset om du vælger kvinders bukser til at have på på arbejde eller en bluse med knapper til at have på i weekenden, hjælper BedsteFarve din personlighed med at skinne igennem din stil. Vores kollektion er nem og ubesværet, med den helt rigtige mængde af leg til at booste dit hverdagslook. Det bedste af det hele er, at mange af vores damebukser bruger stof lavet af genbrugsmaterialer (som plastikflasker) og bruger mindre vand under produktionen, så du kan føle dig godt tilpas med din stil indefra og ud.

Vores kollektion af damebukser er utrolig alsidig, fordi vi ved, at ingen kvinder (eller dage) er ens. Uanset om du foretrækker slanke ankelbukser eller mellemhøje skinny-jeans, så find din foretrukne stil i alle dine yndlingsfarver - som sort, blå og tan - samt smagfulde prints. Vores arbejdsbukser til kvinder tilbyder den helt rigtige mængde slim med masser af stretch for at hjælpe dig med at føle dig godt tilpas, mens du pendler til kontoret eller kører ærinder efter arbejdstid. Bær bukser med lige ben med en mønstret bluse og kiler for et forhøjet look, der viser din familie, venner og kolleger, hvem der er chef. Eller vælg ankelbukser og dine yndlingsflader på dage, hvor du ved, at du kommer til at skynde dig fra dit skrivebord til en date aften med lidt tid til overs.

Vores damebukser kan klædes ned til afslappede lejligheder - som at heppe på børnene til deres fodboldkamp eller spise brunch med dine veninder. Sæt skinny jeans sammen med en t-shirt for et klassisk look lavet til weekenden. Eller tag dine yndlings chinos og en sweater til familiemiddage på terrassen eller sene aftener ved bålet. Vores damebukser er ikke bare komfortable, de er flatterende til enhver kropsform. De giver dig det boost af selvtillid, som du fortjener at have til enhver lejlighed i livet - det være sig at gå ned ad gangen i købmanden eller slentre ind på en restaurant for at møde venner. Uanset hvordan du bruger din dag, holder vores afslappede kvinders bukser din stil smart og ubesværet ud hele dagen lang.

Fra chinos og jeans til bukser og arbejdsbukser til kvinder, vores kollektion er klar til alt, hvad livet byder dig på. En lille opblussen ved anklen siger "jeg mener alvor", mens et beskåret ben siger "Jeg er klar til hvad som helst." Nyd gennemtænkte detaljer som skjulte sikkerhedslommer, ultra-stretch stof og lynlåsfluer, der tilbyder endnu mere bekvemmelighed og komfort. Det bedste af det hele er, at de fleste af vores damebukser kan maskinvaskes, så du kan smide dine yndlingslooks i vasketøjet og have dem klar til at tage på til morgendagens PTA-møde eller fredagens aften i byen.

Uanset om du foretrækker dine damebukser tynde eller flared, så find det rigtige look til dit liv med BedsteFarve.