ajaxLoader

Herretøj, Overtøj, Cardigans

Sweatere og cardigans til mænd

Nøglen til at se cool ud i køligt vejr er at have en garderobe fuld af stilfulde herresweatere og sweatshirts. Uanset om du planlægger at tilbringe din sommercamping eller din vinter på skiløjperne, har du helt sikkert brug for lagdelte stykker, der holder dig varm uden at ofre din stil. Hos BedsteFarve har vi sweatshirts, cardigans og trøjer til mænd til priser, der er så overkommelige, at du kan fylde op hele året. Omfavn din klassiske side med kabelstrik og ribstrikkede trøjer, eller vis dine foretrukne grafiske t-shirts med en cardigan eller to med åben front. Forbered dig på højtiden med rød og sort bøffel plaid og juletrøjer til mænd.

Med stilarter tilgængelige i fleece, termisk og fransk frotté, har vi en sweater til enhver temperatur og lejlighed. Til dine afslappede dage vil du elske en fleecetrøje eller grafisk sweatshirt parrede nødlidende jeans, sneakers og en baseballkasket. Skal du til middag med den udvidede familie? Finpuds dig selv lidt med en striktrøje, slim fit jeans og læsere. Ikke alene vil vores sweatere holde dig tilpas 24/7/365, men de kan også hjælpe dig med at udtrykke din unikke modesans. Med grafiske sweatshirts og colour block herresweatere er der mange styles, der får dig til at skille dig ud (på en god måde).

Tilføj noget flair til din garderobe med en hættetrøje, der viser en scene fra en klassisk kultfilm, eller vælg en flerfarvet sweater, der minder om, hvad din far bar i 80'erne, og som er tilbage i stilen. Prøv noget nyt, eller benyt lejligheden til at bygge en garderobe af smykker, du vil bære igen og igen. Et sidste råd: Når du har fundet en herresweater, du er helt vild med, skal du fylde op med hver farve. Alle kan sætte pris på en mand, der ved, hvad han kan lide!