ajaxLoader

Tasker, Herre Tasker

HERRETASKER

Uanset om du rejser rundt på kontinentet eller på vej på arbejde, er vores tasker til mænd praktisk tilbehør, der også ser fantastisk ud. Vores kollektion omfatter alt fra slanke designerstile til holdbare rygsække og messenger-tasker. Gør et indtryk med 3D-udsmykning som nitter og juveler, eller nyd en grynet æstetik med graffiti-inspireret typografi. Eller du kan vælge at holde den klassisk med sorte og mørkebrune genstande i blødt og smidigt læder.

Til udendørs eventyr, vend dig til rygsække med langtidsholdbare og vejrbestandige finish. Polstrede håndtag sidder behageligt på dine skuldre og justeres for at hjælpe dig med at finde den ideelle pasform. Hold dig organiseret takket være lynlåsrum. på kontoret? Gå efter en af ​​vores skuldertasker til mænd. Du kan bære disse ultra-alsidige stykker på tværs af din krop eller bruge de øverste håndtag til at holde dem.

Bælte- og messenger-tasker til mænd er lige noget for let rejse, mens rummelige tasker er designet til længere ture. Vores styles er fyldt med gennemtænkte detaljer, der gør dem velegnede til brug på farten: foringer er robuste og holder år efter år, og forstærkede baser med beskyttende fødder betyder, at de forbliver pæne og rene.