ajaxLoader

Dametøj, Kjoler, Midi Kjoler

MIDI-KJOLER TIL DAME

En klassisk længde i alle de nyeste looks, vores nyeste kollektion af midikjoler spænder over hele spektret fra figursyet til flydende, afslappede weekender til arbejde og bryllup passende. Med midikjoler til kvinder, der gør påklædning til dig selv - og lejligheden - enkel, kan du skabe et look med stykker, der ikke behøver mere end et par fantastiske sko og tilbehør, og komme videre med din dag stilfuldt.

Langærmede midikjoler. Lange ærmer og en kant under knæet, klassiske former, neutrale nuancer, mørke nuancer og friske prints.

Smockede midikjoler. Med figurdefinerende smocking skaber vores nyeste kollektion af afslappede midikjoler til kvinder og mere feminine silhuetter, der bevæger sig med dig. I længder, der skummer knæet og græsser kalven, repræsenterer vores kollektion lethed og omfavner stil.

Midi cocktailkjoler. Når casual midikjoler til kvinder bare ikke duer, men et "lejlighedslook" er lidt for meget, er en cocktailkjole den perfekte løsning.

Midi Bryllupsgæstekjoler. Uanset om du elsker et strejf af gnistre, svirvet af satin, et par velplacerede udskæringer eller det luksuriøse look af fløjl, kan du med kvinders midikjoler fra #WB skabe et festligt look, der er helt unikt dit eget.