ajaxLoader

Sko

Sko

Når din garderobe føles glansløs, er der ingen grund til at købe et helt nyt outfit – alt hvad du behøver er et par nye sko. Et strejf af farve, et par ekstra centimeter eller et afslappet og afslappet look er let at opnå, når du leder efter fodtøj, der matcher de outfits, du allerede har. Fra støvler og flats til pumps og sneakers, du finder en række muligheder for at forny din skorotation.

Det plejede at være, at vinteren var sæson for støvler. Ikke mere. Knæhøje eller ankelstøvler er moderigtige hele året rundt. De kommer i en række forskellige farver og designs, fra pelsforet til sort læder eller med stropper, spænder eller bindebånd. Match dem med et par strømpebukser om vinteren eller gå med bare ben i varmen – et par gode støvler er en fast bestanddel i enhver modekollektion.

Lejligheder er alsidige nok til at have på kontoret eller ude i byen. Ryger, mokkasiner og bådsko passer godt sammen med bukser for et afslappet og ubesværet cool look. For at klæde dine flats op, prøv spidse sko med et dyreprint eller en højere hæl. Læder - med en sløjfe eller et spænde - er en god accent til et jakkesæt eller kjole, med nok tiltrækning til at bære mere end et par dage om ugen.

Leder du efter det perfekte par sko til kontoret? Pumps er en klassisk måde at få tilbehør på og føle sig sikker på din personlige stil. Uanset om du vælger stilethæle eller ankelstropper, kan du regne med et par pumps til at tilføje piss til dit outfit.

Når det kommer til komfort, er sneakers øverst på listen. Ankel- og svangstøtte er must-haves for den aktive livsstil. Og i så mange farverige stilarter og designs er der masser af muligheder – uanset om du træner eller skal på arbejde.