ajaxLoader

Tasker, Dametasker, Håndtaske

Tasker

Smarte og kompakte tasker er den fuldendte håndtaske til at bære alt fra romaner og notesbøger til tablets og telefoner. Nem at bære og passer godt til dit outfit i enhver sæson, en holdbar taske er lige, hvad din pungkollektion har brug for. Og med styles fra alle dine yndlingsdesignere er disse håndtasker dem, der skal slå!

Fra traditionelle, overdimensionerede stilarter til slanke, mindre, er en af ​​de bedste egenskaber ved en taske dens alsidighed. Udover størrelsen er materialet du vælger til din taske også lige så vigtigt. For et mere glamourøst og sofistikeret look, vælg læder eller imiteret læder. Hvis det er ubesværet afslappethed, du ønsker, så prøv en taske i nylon eller lærredsmateriale.

Moderigtige funktioner som spænder og nitterdetaljer eller guld- eller sølvfarvet hardware vil få din taske til at skille sig ud fra mængden. Selv ekstra detaljer som kvastaccenter vil give din håndtaske en boho chic effekt.

Er du bekymret for, at du bliver træt af at bære din taske? Vælg en, der har en aftagelig crossbody-rem. Lommer med tryklås på hver side af tasken sikrer også, at du kan fordele vægten af ​​dine personlige ejendele jævnt - så du aldrig vil føle dig fastlåst.

Ønsker du at genoplive din håndtaskesamling? Gennemse udvalget af tasker med dyreprint, lige fra pythonprints og leopardprints og strækker sig til junglens rige med frodige træ- og plantelivsmønstre, der vil tage dig endnu længere end din destination!

Sørg for at sikre dit look med en taske, der ikke kun har en top lynlås lukning, men også lynlås lukning. Lommer med de samme funktioner vil efterlade dig sikker på, at du aldrig vil miste noget - uanset hvor hurtigt dit skridt måtte være.

For et stort udvalg af håndtasker og tilbehør, inklusive tasker, kan du besøge #WB for at tilføje til din samling!