ajaxLoader

Herretøj, Toppe, Skjorter

Skjorter til mænd

Mænds skjorter er et fast skab for den moderne mand. Du kan bære en skjorte på mange måder. Det er en god base for en formel begivenhed, på kontoret eller klædt ud til en mere afslappet lejlighed. Fra lange ærmer til korte ærmer er der masser af skjorter til mænd at vælge imellem.

Som man siger, "Klæd dig efter det job, du ønsker, ikke det job, du har." At genopfriske din samling af herreskjorter kan kun hjælpe sagen. Hold det professionelt med en Button-Down Dress Shirt parret med et par Tailored Slacks. Bland skjorter i en række forskellige stoffer, herunder poplin, bomuld med højt trådantal, twill og chambray.

Hvornår skal man putte en herreskjorte i? Sæt din skjorte i, hvis den har hale for at skabe et sømløst look. For ekstra polering, tag en blazer på (især hvis du arbejder i et virksomhedsmiljø). Mangler du en outfitidé til en afslappet fredag? En sprød Oxford-skjorte og et par Khakis er en klassisk go-to. Få det tidløse outfit til at føles nyt igen ved at style det med friske tilbehør – en Skinny Tie, jeanjakke og low-top sneakers vil se godt ud.

Formel begivenhed i kalenderen? Du vil være taknemmelig for din samling af herreskjorter. Fra bryllupper til cocktailfester til dimissioner – og enhver klædelig lejlighed derimellem – herreskjorter er vigtige at have i dit skab. Uanset om du rocker en skjorte med en smoking eller er gemt i dine yndlingsjeans, ser en skjorte godt ud sammen med næsten ethvert element i din garderobe.

Bliv skræddersyet til perfektion med skjorter til mænd i en række forskellige farver og stilarter hos BedsteFarve.